Hotel d'entitats Can Guardiola

C/ Cuba nº2, despatx 4, 08030 Barcelona.

Telèfons: 933 453 905

info@amputats-santjordi.org

Llengües

La nostra entitat romandrà tancada per vacances del 1 al 31

Pilar Díaz López, que ha presidit Amputats Sant Jordi durant catorze anys, va ser nomenada ahir secretària d'Estat de Serveis Socials del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social. Des de la nostra associació li desitgem l'enhorabona i que en aquesta nova etapa que inicia tingui tot tipus d'encerts.

 

 

Busquem persones motivades, dinàmiques, amb facilitat de comunicació, que mostrin empatia i amb sensibilitat vers les persones amb discapacitat.

Els voluntaris i voluntàries podran desenvolupar diferents tasques.

Acompanyament als nostres socis i sòcies a les sortides culturals que realitzem a lo llarg del mes.

Donar suport a les tasques de magatzem: comprovar i reparar cadires de rodes manuals, elèctriques, control d’inventari, i recolzament en el projecte del Banc d’Ajudes Tècniques.

 

Amputats Sant Jordi, fa més de 25 anys que treballem amb i per les persones amb discapacitat.

El nostre paper no només es redueix a donar assistència a les persones amb amputació, sinó que també hem estat protagonistes directes de la legislació del Parlament, com quan vam impulsar l'any 2008 la creació del catàleg ortoprotètic, el primer a l'estat.

A la celebració del nostre 25è aniversari, la ministra Dolors Montserrat, durant el seu parlament, va anunciar que "ampliarem amb més serveis, productes i millors prestacions".

Col·laboradors