Hotel d'entitats Can Guardiola

C/ Cuba nº2, despatx 4, 08030 Barcelona.

Telèfons: 933 453 905

info@amputats-santjordi.org

Llengües

 

Busquem persones motivades, dinàmiques, amb facilitat de comunicació, que mostrin empatia i amb sensibilitat vers les persones amb discapacitat.

Els voluntaris i voluntàries podran desenvolupar diferents tasques.

Acompanyament als nostres socis i sòcies a les sortides culturals que realitzem a lo llarg del mes.

Donar suport a les tasques de magatzem: comprovar i reparar cadires de rodes manuals, elèctriques, control d’inventari, i recolzament en el projecte del Banc d’Ajudes Tècniques.

 

Amputats Sant Jordi, fa més de 25 anys que treballem amb i per les persones amb discapacitat.

El nostre paper no només es redueix a donar assistència a les persones amb amputació, sinó que també hem estat protagonistes directes de la legislació del Parlament, com quan vam impulsar l'any 2008 la creació del catàleg ortoprotètic, el primer a l'estat.

A la celebració del nostre 25è aniversari, la ministra Dolors Montserrat, durant el seu parlament, va anunciar que "ampliarem amb més serveis, productes i millors prestacions".

Ambdues associacions signaren el 14 de novembre, a Granollers, un conveni de col·laboració, que inclou l’elaboració d’un estudi de mobilitat i transport públic entre les persones que tenen alguna amputació, discapacitat i/o mobilitat reduïda, i que també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Des de Amputats Sant Jordi, manifestem el nostre suport i recolzament i ens sumen a l'#AturadaDePais en defensa dels drets fonamentals i la democràcia i per rebutjar la violència.

Avui estarem tancants. 

L'empresa Vichy Catalan col·laborarà amb la nostra entitat amb la donació de material per a la Festa dels Socis que celebrarem el pròxim 14 d'octubre.

Enguany, festegem 25 anys i no podem deixar de celebrar aquesta efemèride amb els nostres socis, pilar fonamental de la nostra entitat. Gràcies a ells, durant aquest quart de segle hem fet molt amb poc i aquest és el motiu pel qual pensem que és important celebrar tot el que hem fet. I el que és més important, fer-ho acompanyats de totes les persones, entitats i empreses que ens han ajudat a arribar fins aquí.

Col·laboradors