Llengües

Qui Som?

Amputats Sant Jordi (ASJ) és una entitat sense ànim de lucre que dedica els seus esforços a oferir suport a persones amb amputació, agenèsia, altres discapacitats físiques i a les seves famílies, per aconseguir la plena inclusió d’aquest col·lectiu i defensar els drets que l’assisteixen. Totes les seves accions van enfocades a promoure una nova cultura de les capacitats que aspira a crear una societat més inclusiva i respectuosa amb la dignitat de la persona i les diferències.

Els inicis de l’entitat es remunten a l’any 1992, quan un grup de pacients de rehabilitació de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau va veure la necessitat de millorar les condicions de vida de les persones amb amputació.

Amb vint i cinc anys d’història. El camí recorregut fins ara per l’entitat ha estat important tot i que encara queden moltes fites per assolir.

Avançar cap a la plena igualtat d’oportunitats i eliminar les diferents barreres que han d’afrontar en la vida quotidiana les persones amb amputació i discapacitat física, proporciona a Amputats Sant Jordi una il·lusió renovada i les ganes per continuar endavant en aquesta nova etapa.

Amputats Sant Jordi és Premi Voluntariat 2011, en la modalitat d'àmbit nacional gràcies al projecte de cooperació internacional Per i per a la solidaritat.

L'associació està federada a:

 

Twitter ASJ

Videos

Col·laboradors