Llengües

Banc de recursos

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Banc de recursos

L'associació Amputats Sant Jordi deixa a disposició de les persones associades a l'entitat i no usuàries un banc de recursos. Per accedir-hi, es requereix l'informe de la treballadora social.

El lot consisteix en una varietat de productes de suport a la mobilitat, com ara: crosses, cadires de rodes, llits articulats o caminadors per a persones amb discapacitat i/o dificultats de moviment, de qualsevol edat i residents a Barcelona.

Les persones podran utilitzar els productes de suport durant un període de mesos determinat, que pot prorrogar-se en cas de necessitat. Es demana signar un document per assegurar que l'ús és temporal i garantir la tornada del producte de suport en les mateixes condicions.

Addicionalment, s'ha de dipositar una fiança solidària, que cada 6 mesos es revisarà el material i a la seva devolució a l'entitat, es retornarà el 80% de la fiança.

A Amputats Sant Jordi som plenament conscients de les dificultats econòmiques que moltes famílies tenen a l'hora d'adaptar-se a la nova situació quan un dels integrants pateix una amputació. I és que sovint cal modificar espais de la residència, inclús del vehicle, a més d'obtenir roba pràctica i és clar, material tècnic.

Per altra banda, són molts els ciutadans i entitats que disposen d'estris que ja no fan servir i tenen el desig d'ajudar a persones que ho necessiten. Així doncs, d'aquesta conjuntura neix el projecte 3R: Redueix-Recicla-Reutilitza, que connecta la persona demandant amb el cooperant. 

Alguns productes requereixen l'autorització d'una persona professional, de la terapeuta ocupacional o de la tècnica especialista en tecnologia.     

Per a més informació truqueu al 933453905 o contacteu amb logistica@amputat-santjordi.org

Twitter ASJ

Videos

Col·laboradors