Llengües

La Residència La Mallola fa una generosa donació de material a ASJ

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

La Residència La Mallola fa una generosa donació de material a ASJ

En un gest de solidaritat i suport cap a les persones amb discapacitat física, la Residència La Mallola d'Esplugues de Llobregat ha realitzat una significativa donació de material ortoprotètic a l'associació Amputats Sant Jordi. Aquesta contribució permetrà millorar la qualitat de vida de moltes persones que depenen d'aquests dispositius per a la seva mobilitat i autonomia.

El lliurament del material es va dur a terme en el taller de la Residència La Mallola, on representants de totes dues institucions es van reunir per a formalitzar la donació de les cadires de rodes.

La presidenta d'Amputats Sant Jordi, Lorena Blanco, ha agraït profundament aquest gest: "Aquesta donació és un exemple meravellós de com la comunitat pot unir-se per a fer costat als qui més el necessiten. El material ortoprotètic rebut permetrà a les nostres persones beneficiàries viure amb major dignitat i autonomia". Blanco ha volgut destacar també el paper de Jordi, un dels responsables de la residència, en la donació.

Aquesta col·laboració no sols ressalta la importància del suport comunitari, sinó que també posa de manifest la necessitat contínua de recursos i ajuda per a les persones amb discapacitat. La donació de la Residència La Mallola no sols proporcionarà ajuda immediata, sinó que també inspirarà a altres institucions i particulars a seguir el seu exemple de solidaritat.

Col·laboradors