Llengües

Col•laboració entre Amputats Sant Jordi i MRW per a l’enviament gratuït de material ortoprotètic

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Col•laboració entre Amputats Sant Jordi i MRW per a l’enviament gratuït de material ortoprotètic

Ja fa més de 15 anys, Amputats Sant Jordi va signar un conveni de col·laboració amb l’empresa de transport MRW perquè qualsevol persona pugui fer un enviament de material ortoprotètic sense cap cost.

Reutilització de pròtesis

Davant les dificultats econòmiques que enfronten moltes persones després d’una amputació, Amputats Sant Jordi va veure una oportunitat per fer realitat la voluntat de molts ciutadans, ciutadanes i entitats de donar una segona vida al material ortoprotètic que ja no utilitzen. Així, va signar un conveni amb MRW per facilitar l’enviament de donacions de material de forma gratuïta.

A través d’aquesta col·laboració, qualsevol persona pot enviar pròtesis, cadires de rodes, caminadors, bitutors, crosses, etc. a Amputats Sant Jordi des de qualsevol punt d’Espanya sense cap cost, ni per qui ho envia ni per qui ho rep.

Compromís amb la cooperació internacional

En el cas de les pròtesis, és possible destinar-les a projectes de cooperació internacional. Mentre que els altres tipus de materials poden anar també destinats a persones d’aquí sense recursos. Fins ara, s’han fet donacions, tant de particulars com d'entitats, a Síria, Bolívia, Cuba i Haití, entre altres països.

Sigui com sigui, només cal embalar el material, posar-se en contacte amb l’oficina de MRW més propera i especificar que l’enviament és per al projecte d’Amputats Sant Jordi. En cas que l’oficina no conegui la iniciativa, posa’t en contacte amb el telèfon 93-345.39.05, pregunta per la Cristina i explica-li. Pots trobar l’oficina més propera, clica aquí.

Amb aquesta col·laboració, aspirem a fer més accessible l’ajuda a aquelles persones que necessiten material ortoprotètic i a donar una nova utilitat a aquells elements que ja no s’utilitzen. Agraïm la vostra participació en aquest projecte.

 

Col·laboradors