Llengües

Comunicacions per WhatsApp

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

TERMES I CONDICIONS DE LA SUBSCRIPCIÓ A LA LLISTA DE DIFUSIÓ DE WHATSAPP D'AMPUTATS SANT JORDI


Es tracta d'un canal de difusió d'informacions d'activitats dutes a terme a la nostra associació o notícies del seu interès.

Els interessats a rebre informació a través d'aquest canal hauran de guardar en la seva agenda el número de telèfon 658 883 634 i després enviar un missatge de WhatsApp amb el text ALTA LLISTA DIFUSIÓ a aquest número sol·licitant formar part de la llista de difusió. Els hi respondrà enviant-los un missatge via WhatsApp amb l'enllaç a aquest formulari de subscripció a la llista de difusió, on hauran de facilitar les dades sol·licitades i acceptar les presents condicions.

El canal és unidireccional i només d'informació, no servirà per a atendre demandes, queixes o suggeriments. Per a això continuaran usant-se les vies disponibles. No es respondran missatges ni s'atendran anomenades en aquest número de telèfon.

Qualsevol persona subscrita a la llista pot sol·licitar posteriorment la baixa de la mateixa i deixar de rebre la informació enviant un missatge de WhatsApp al mateix número amb el missatge BAIXA LLISTA DIFUSIÓ.

Per la present, li sol·licitem el seu consentiment marcant la casella corresponent a aquest efecte, perquè *Amputats Sant Jordi pugui remetre-li, per qualsevol mitjà, inclosos els electrònics, informacions referents a les nostres activitats, així com normatives i informacions que, considerem, poden resultar del seu interès.

Així mateix, l'informem que, conforme a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, l'informem que *Amputats Sant Jordi és el responsable del tractament de les seves dades de caràcter personal amb la finalitat d'enviar-li informacions sobre els nostres cursos i programes formatius relacionats amb el seu àmbit professional així com de normativa que, considerem, li pot resultar d'utilitat, sempre que comptem amb el consentiment que li sol·licitem sobre aquest tema.

Els destinataris de les seves dades seran les diferents àrees de la nostra associació, així com els tercers als quals cedim les seves dades, quan sigui lícit conforme al que es disposa en la normativa vigent en matèria de protecció de dades. En cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, li preguem que ens ho comuniqui degudament.

Té dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional, disponible en la nostra Política de Privacitat.

Col·laboradors