Llengües

Donacions i 3R

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

3R: Redueix-Recicla-Reutilitza

A Amputats Sant Jordi som plenament conscients de les dificultats econòmiques que moltes famílies tenen a l’hora d’adaptar-se a la nova situació de quan un dels integrants pateix una amputació. I és que sovint cal modificar espais de la residència, inclús del vehicle, a més d’obtenir roba pràctica i és clar, material tècnic. Per altra banda, són molts els ciutadans i entitats que disposen d’estris que ja no fan servir i tenen el desig d’ajudar a persones que ho necessiten. Així doncs, d’aquesta conjuntura neix el projecte 3R: Redueix-Recicla-Reutilitza, que connecta la persona demandant amb el cooperant.

Es tracta d’un servei de préstec i donació de material ortoprotèsic que funciona atenent sol·licituds que arriben principalment de centres de salut, residències, de serveis socials o directament de particulars. Demanem saber quin és el motiu de la demanda, quina quantitat fa falta, el tipus d’utensili i documentació sanitària i financera per valorar la situació. Comptem amb cadires de rodes, crosses, caminadors... que ens arriben de diferents donadors i un cop les tenim al taller, es revisen, es netegen, es reparen si cal i es preparen per fer-ne un nou ús.  

El programa 3R: Redueix-Recicla-Reutilitza que actualment funciona a Catalunya és hereu del projecte de cooperació internacional que veu la llum l’any 2005 amb vistes a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física residents a països en vies de desenvolupament com ara Cuba, Bielorússia o el Senegal. En els darrers anys, les ajudes fora del nostre territori han minvat, però en cap cas desaparegut, perquè la demanda al nostre país ha augmentat degut a l’increment del co-pagament en medicaments, serveis i material, a més de la crescuda en el cost de vida paral·lelament a una disminució d’ingressos i, per tant, de poder adquisitiu.

Per donacions de material:

Pots donar material ortoprotètic (pròtesis, cadires de rodes, caminadors, bitutors, crosses ...) a l'Associació. Porta-ho a la seu de MRW més propera i especifica que és per al projecte de Amputats Sant Jordi.

 

Informació MRW: 902 300 400  

Per donacions econòmiques:

Si vols fer una  aportació econòmica, l’entitat té habilitada un número de compte per a això:

ES72 -0182 -4207- 5102- 00002380

Col·laboradors