Llengües

Demà a partir de les 11h podreu veure el documental en el canal de Youtube de Càmeres i Acció

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Demà a partir de les 11h podreu veure el documental en el canal de Youtube de Càmeres i Acció

Ja es pot gaudir en obert del documental “Puzzle”,el

relat de 5 persones que expliquen la seva amputació


Puzzle és un documental que es va realitzar per mostrar com és la vida d’una persona amb una amputació, que es va estrenar el passat desembre 2015, en el marc del dia internacional de la discapacitat. I que ara es posa en obert, perquè tothom conegui  aquests testimoni

 

Barcelona, 9 de maig 2017. Puzzle és un documental dirigit per Càmeres i Acció i produït per Amputats Sant Jordi que explica l’experiència viscuda per cinc persones que han hagut d’afrontar una amputació. Són cinc relats en primera persona, que ens endinsen, cas a cas, en la manera d’afrontar la vida a conseqüència d’un trauma sobrevingut.

 

Es tracta d’un projecte amb una forta càrrega emocional, afrontada amb molt realisme per donar veu a les persones que per alguna raó en algun moment s’han trobat amb un canvi radical en les seves vides degut a l’amputació d’alguna part del seu cos.

 

El documental ha estat íntegrament realitzat per Càmeres i Acció i les mateixes persones protagonistes de la història. D’aquesta manera, Càmeres i acció, a través d’una una formació tècnica per realitzar el rodatge i mitjançant dinàmiques participatives, va tractar la realitat entorn a la vida diària de cadascuna de les persones participants,  generant un procés d’apoderament col·lectiu.

 

Cronologia

 

Després de l’estrena el 3 de desembre del 2015 als Cinemes Girona, el documental ha recorregut diferents sales i festivals de cinema.

 

Va estar seleccionat dins el Festival Internacional de Cinema d’Alacant, on es va projectar el Juny del 2016 i a la selecció oficial del Festival de Cinema i Discapacitat “Festival Inclús”, celebrat al mes de Desembre del mateix any. D’altra banda, TVC va emetre Puzzle al seu programa El Documental, del canal 33, el 12 de Maig del 2016.

 

Seguint l’objectiu de sensibilitzar a la població i poder donar eines a les persones que passin per una situació similar, s’han realitzat projeccions a diferents instituts, centres cívics, casals de joves o a la Filmoteca de Catalunya dins el projecte “Filmoteca per escoles”.

 

Desprès d’aquest recorregut especialitzat, el següent pas es que tota la societat pugui conèixer de primera mà la veu de les persones que per alguna raó en algun moment s’han trobat amb un canvi radical en les seves vides. El documental es podrà veure en obert partir de les 11h a l’enllaç que trobareu a la nostra web  o al canal de Youtube de Càmeres i Acció. 

Col·laboradors