Llengües

Qui Som?

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Qui Som?

Amputats Sant Jordi (ASJ) és una entitat sense ànim de lucre que ofereix suport a persones amb amputació, agenèsia i altres discapacitats físiques, així com a les seves famílies, per tal d’aconseguir la plena inclusió d’aquest col·lectiu dins la nostra societat. Les accions que duem a terme estan enfocades a promoure una nova cultura sobre les capacitats i crear un entorn respectuós on es defensin tots els drets de les persones amb amputació.

Els inicis de l’associació es remunten a l’any 1992, quan un grup de pacients de rehabilitació de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau va sentir la necessitat de millorar les condicions de vida de les persones amb amputació. Amb prop de trenta anys d'història, el camí recorregut fins ara ha estat molt important, però encara queden moltes fites per assolir.

L'any 2011, l’entitat va rebre el Premi Voluntariat en la modalitat d'àmbit nacional, gràcies al projecte de cooperació internacional Per i per a la solidaritat. El 2014 vàrem impulsar l'Observatori de la Discapacitat Física (ODF), un instrument tècnic al servei de la societat per a la recopilació, sistematització, actualització, generació i difusió d'informació relacionada amb l'àmbit de la discapacitat.

Mentre creàvem sinergies amb entitats similars que existeixen al territori espanyol, ens vàrem trobar que hi mancaven moltes dades i informació, per això vam decidir engegar la primera Federació d’àmbit estatal d’associacions de persones amb amputació i/o agenèsia en el transcurs del 2016.

La nostra missió és promoure una transformació social on es compleixin tots els drets de la persona amb discapacitat

Volem ser un referent per a persones amb amputació, persones amb discapacitat, entitats del sector i institucions per aportar tots junts solucions per al col·lectiu

Twitter ASJ

Col·laboradors