Llengües

Cooperació internacional

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Cooperació internacional

La campanya Per i per a la solidaritat, posada en marxa l’any 2005, va adreçada a millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional física residents en països en vies de desenvolupament. A molts països, sigui per conflictes bèl·lics o per altres motius, no es garanteix l’accés al material necessari perquè una persona amb amputació pugui ser protetitzada i gaudeixi de les eines per dur a terme una vida normal.

Ens basem en la recollida de donacions que rebem de material tècnic en desús com ara cadires de rodes, caminadors i crosses provinents de residències, ortopèdies i particulars. Un cop el material està restaurat, li donem sortida gràcies a la col·laboració de persones i entitats vinculades a la solidaritat internacional, que s’encarreguen de portar-ho fins a destí, per lluny que sigui.  


Un dels nostres principals objectius és assegurar-nos que cada peça enviada arriba a una persona beneficiaria, així doncs, quan ens arriben peticions d'altres racons del món, valorem quin tipus de material és el més adient i demanem un feedback per tal de conèixer els beneficiaris finals. En el cas de les pròtesis, per exemple, és fàcil saber on arriben les peces, ja que el material acostuma a estar matriculat, i a més, només l’entreguem si tenim la seguretat que una persona especialitzada en ortopèdia posarà la pròtesi.

Twitter ASJ

Col·laboradors