Llengües

Amputats Sant Jordi celebra la seva Assemblea General i aborda nous reptes amb els projectes Educació en valors i 3R

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Amputats Sant Jordi celebra la seva Assemblea General i aborda nous reptes amb els projectes Educació en valors i 3R

L’Associació Amputats Sant Jordi ha celebrat la seva Assemblea General al Casal de Barri Can Portabella de Barcelona, un espai de trobada on els socis de l’entitat, a més d’aprovar tots els punts de l’ordre del dia per unanimitat, també han debatut sobre els plans d’actuació futurs.

Un dels principals temes ha sigut la presentació dels resultats del projecte de l’Atenció Social durant els mesos de pandèmia. Aquest és un servei integral que es basa en donar informació i assessorament a les persones amb amputacions, agenèsia o discapacitat física. Entre d’altres serveis, Amputats Sant Jordi els ofereix visites i ajuda a domicili, el suport d’una treballadora social, l’organització de tallers de consciencia i moviment i un serveis de préstec. A més, s’ha informat els socis que el volum de trucades telefòniques de seguiment efectuades durant el 2020 va augmentar significativament.

Així mateix, també s’ha fet un repàs dels principals activitats programades i els projectes d’Amputats Sant Jordi. Entre ells destaca Educació en valors, un programa educatiu que Amputats Sant Jordi desenvolupa en l’àmbit escolar i que permet que els joves es sensibilitzin sobre la discapacitat i s’apropin a les situacions en que es troben en la vida quotidiana.

Així mateix, també s’ha exposat el projecte 3R, basat en la reducció, el reciclatge i la reutilització de material ortoprotèsic. Aquest és una servei de préstec i donació que connecta persones i centres demandants de material amb d’altres que el cedeixen. Amputats Sant Jordi s’encarrega de revisar el material, netejar-lo, reparar-lo i preparar-lo per a un nou ús. Gràcies a aquesta iniciativa s’ha pogut millorar la qualitat de vida de persones en països en vies de desenvolupament com Senegal o Cuba.

Finalment, els socis han aprovat els comptes anuals de 2020 i el pressupost per a l’any 2021.

Col·laboradors