Llengües

TORNEM AL MAQUINA'T

TORNEM AL MAQUINA'T

Un any més, Amputats Sant Jordi participarà al projecte "Maquina't" amb el circuït “Posa’t al meu lloc”. El "Maquina't", una iniciativa organitzada pel districte de Sant Andreu, les entitats de discapacitats del territori i el centre comercial La Maquinista, omplirà els dies 10 i 11 d’octubre el centre comercial La Maquinista d’activitats per facilitar la interacció entre persones amb diferents discapacitats (intel·lectuals, físiques o de salut mental) amb infants i joves de 6 a 14 anys.

Divendres, de 17 a 20 hores, i dissabte, de 10 a 14 hores, a la plaça del rellotge de La Maquinista es duran a terme activitats i tallers on es presentaran els productes dissenyats per facilitar les activitats de la vida quotidiana, ja siguin ginys per la mobilitat, tecnologia i/o estratègies que respecten els ritmes que cadascú necessita per dur a terme aquestes activitats.

Així, els tallers que es desenvoluparan són: Planta’m, circuït “Posa’t al meu lloc”, Pinta’m, Accedeix, Fes-ho tu mateix, Maraca’t, gossos de teràpia i tennis taula. A més també hi haurà actuació dels timbalers del TEB i una cloenda musical.

Juntament amb ASJ també partticipen en aquestes jornades AREP, ASEM, AFAP, Centre de dia de Salut Mental, TEB i CEE Pont del Dragó.

“Maquina’t” és un projecte va néixer l’any 2012, a partir de la demanda de les entitats de persones amb discapacitat i en col·laboració amb el districte de Sant Andreu. El seu objectiu és fer pedagogia per tal que la ciutadania entengui que les persones amb discapacitat poden realitzar qualsevol activitat amb eines dissenyades especialment per donar resposta a les seves necessitats i respectant els ritmes que cadascú necessita per interioritzar i realitzar aquestes activitats. També es treballa en la sensibilització ciutadana vers la reducció de l’estigma que acompanya a persones que pateixen problemes de salut mental que pot dificultar la seva inclusió social.

T'esperem per descobrir plegats que TOTHOM ÉS IGUAL. TOTHOM ÉS DIFERENT!

Col·laboradors