Llengües

Objectius i Valors

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Objectius i Valors

OBJECTIUS:

  • Afavorir, consolidar, estimular i potenciar iniciatives que facin possible resoldre els problemes psicològics, socials i d'integració que tota persona amb discapacitat, agenesia i discapacitat física i els seus familiars troben un cop comencen a assumir l'abast de la seva nova situació, a través d'una atenció PsicoSocioSanitaria integral.
  • Sensibilitzar la ciutadania en valors socials com el de la solidaritat, la cooperació i el respecte per la diferència. Apropant la implicació directa en situacions de la vida quotidiana de les persones amb discapacitat, promovent la participació i promovent actituds cap a la prevenció i la sensibilització sobre les causes que poden provocar una discapacitat i greus seqüeles físiques.
  • En matèria de cooperació internacional l'associació té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb amputació i discapacitat física, residents en països en vies de desenvolupament i aconseguir que la dependència produïda per la discapacitat adquirida esdevingui, dins el possible, en auto-independència funcional.
  • Potenciar el treball col·laboratiu i en xarxa per tal de sumar esforços i millorar. ASJ té vocació de generar sinèrgies de col·laboració entre les associacions de l’entorn del voluntariat social, entitats sense afany de lucre en general, administracions públiques i empreses. Afavorir el teixit associatiu i el treball en xarxa per tal de posar en marxa accions conjuntes de modernització i col·laboració que permetin identificar mancances i aspectes que podrien millorar-se treballant de manera conjunta.  

VALORS:

Solidaritat, empatia, rigor, transparència, competència professional, igualtat, qualitat, eficiència i eficàcia. Aquests són idees que regeixen la nostra entitat i que estan orientats a les persones i a la nostra societat.

Totes les persones que formem part d’ASJ es comprometen a actuar amb integritat, responsabilitat, espirí crític i exigència; així, actuen davant qualsevol circumstància d’una manera compromesa amb els valors fonamentals de l’entitat.

Aquests valors són:

  • Compromís. Cap als nostres usuaris i les nostres accions garantint sempre el màxim respecte per la diversitat i vetllant en tot moment pels drets de les persones amb discapacitat.
  • Transparència. En la gestió i en les accions, que han de ser coherents amb les pròpies conviccions i creences. Aquesta necessitat de transparència i proximitat seran la clau per a generar confiança amb la societat, els usuaris i els treballadors de l’entitat.
  • Honestedat. És una eina prioritària i elemental per a generar credibilitat i confiança, tant de cara a la societat com a tots els membres que formen part de l’associació, assumint les conseqüències de les decisions preses.
  • Equitat i solidaritat. Focalitzem les nostres accions cap a les persones que més ho necessiten i menys recursos tenen. Actuem amb la disposició d’ajudar en tot moment als més vulnerables.
  • Creativitat i mentalitat sense barreres. Valorem de manera molt positiva l’ús de la creativitat en cada procés d’actuació d’ASJ, aplicant al mateix temps una mentalitat sense barreres que ens permet avançar cap a una societat respectuosa amb la diferència.
  • Professionalitat. Desenvolupem amb rigor les nostres accions, valorem la cultura de l’esforç i la capacitat de cooperació amb esperit de servei i superació. La capacitat d’adaptació i la flexibilitat ens permeten actualitzar-nos de manera contínua amb l’aplicació d’eines d’innovació en tots els nostres àmbits de gestió i actuació.

 

Activitats

Twitter ASJ

Videos

Col·laboradors