Llengües

VII edició de la presentació Informe Educació en Valors i Accessibilitat Ciutat de Barcelona

VII edició de la presentació Informe Educació en Valors i Accessibilitat Ciutat de Barcelona

Aquest matí s'ha presentat el VII Informe d'Educació en Valors i Accessibilitat Ciutat de Barcelona a l'Auditori de Can Fabra.  

A l'acte de la presentació de l'informe, elaborat en el marc del projecte: Els joves davant la discapacitat: consciència social i solidaritat, que es realitza a diferents centres educatius de la ciutat de Barcelona, han assistit, José María Ballesteros, patró de la Fundación Once i president de COCEMFE Catalunya; el gerent de l'IMD (Institut Municipal de Persones amb Discapacitat), Ramon Lamiel; Francina Alsina, presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social,  i la presidenta d'Amputats Sant Jordi, Pilar Díaz..

Enguany han participat en aquesta activitat 8 centres educatius i 550 alumnes de la ciutat de Barcelona.

Durant l'acte de presentació també s'han lliurat els premis dels dibuixos i redaccions dels alumnes participants d'aquest curs 2012-2013. Els guanyadors han estat: Jan Torres, de 9 anys i de l'Escola Mestre Enric Gibert i Camins; Mariona Calatayud, de 12 anys, de l'IES Secretari Coloma; Lídia Beltran, de 12 anys i també de l'IES Secretari Coloma i Teresa Miguel, de 16 anys i l'INS Bonanova.

Un cop més hem d'afirmar que el 100% dels centres educatius on s'ha realitzat l'activitat no són accessibles per tots tipus de discapacitat ja que les seves cadenes d'accessibilitat presenten ruptures. Aquesta és la conclusió principal de l’informe d’aquest curs 2012-2013, elaborat per l'àrea de sensibilització d’Amputats Sant Jordi (ASJ) amb el suport de COCEMFE Catalunya i la Fundació Once.

Per veure les imatges de l'acte: http://bit.ly/ZoyqiE

 

 

Col·laboradors