Llengües

Quines són les claus del voluntariat perquè sigui inclusiu amb les persones amb discapacitat? Vine a la presentació del monogràfic ‘Voluntariat inclusiu. Valor en creixement’ el 14 de novembre al Palau Robert

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Quines són les claus del voluntariat perquè sigui inclusiu amb les persones amb discapacitat? Vine a la presentació del monogràfic ‘Voluntariat inclusiu. Valor en creixement’ el 14 de novembre al Palau Robert

Dia 14 de novembre

Hora: 09.00

Lloc: Sala Cotxeres Palau Robert

Inscripció:  http://ow.ly/1usB30mqp3s

 

(Barcelona, 30 d’octubre de 2018)

 

El pròxim dia 14 de novembre la Federació Catalana de Voluntariat Social i l’Associació Amputats Sant Jordi presentaran els resultats del monogràfic ‘Voluntariat inclusiu. Valor en creixement’, un estudi impulsat per totes dues organitzacions per aprofundir en el coneixement de la participació voluntària de les persones amb discapacitat en organitzacions no lucratives.

 

L’estudi és especialment rellevant per l’escassetat de dades que hi ha sobre aquest tema en aportar els resultats d’una enquesta online que recull les respostes en primera persona de persones amb discapacitat que fan voluntariat o els agradaria fer-ho. L’enquesta es va realitzar el 2016 i en total hi van participar 282 persones.

 

L’estudi forma part de la col·lecció de monogràfics de l’Observatori de la Discapacitat Física i ha estat desenvolupat per l’Observatori del Tercer Sector.

 

La presentació tindrà lloc el dia 14 de novembre a la Sala Cotxeres del Palau Robert de 9 a 11 del matí. En el transcurs d’aquestes dues hores, es donaran a conèixer els resultats de l’estudi i s’abordarà el tema de com eixamplar els canals d’inclusió per a les persones amb discapacitat.

 

Les persones interessades a assistir-hi, es poden inscriure en aquest enllaç:

 http://ow.ly/1usB30mqp3s

 

Si algú dels assistents necessita mesures d’accessibilitat, es poden sol·licitar abans de 72 hores de la celebració a l’organització.

 

Per a més informació:

Lorena Blanco, Dpto. de Comunicació i Imatge
comunicacio@amputats-santjordi.org  
Tel.: 933.453.905 – 648.505.596
Amputats Sant Jordi : http://www.amputats-santjordi.org/
C/Número 60, núm 18, 1er, 08040 Barcelona  

040 Barcelona  

Col·laboradors