Llengües

Presentació VII Informe d'Educació en valors i accessibilitat Barcelona ciutat

Presentació VII Informe d'Educació en valors i accessibilitat Barcelona ciutat

L’àrea de sensibilització als centres educatius d’Amputats Sant Jordi (ASJ) i COCEMFE Catalunya presentaran el proper dia 27 de maig, a les 10.30 hores, a l’Auditori Can Fabra,  el VII Informe d’Educació en valors i accessibilitat Ciutat de Barcelona, elaborat en el marc del projecte: Els joves davant la discapacitat: consciència social i solidaritat, que es realitza a diferents centres educatius de la ciutat de Barcelona.

A l’acte hi assistiran l’Il·lma. Sra. Irma Rognoni, Regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, dintre de l'Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, de l’Ajuntament de Barcelona i Directora de l’IMD (Intitut Municipal de la Discapacitat); el Sr. José María Ballesteros, president de COCEMFE Catalunya; la presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Sra. Francina Alsina, i la presidenta d’Amputats Sant Jordi, Sra. Pilar Díaz.

Enguany han participat en aquesta activitat 8 centres educatius de Barcelona i s’ha arribat a un total de 550 alumnes. A més de la presentació de l’informe a les administracions corresponents, durant l’acte també es lliuraran els premis a les millors redaccions i dibuixos escollits entre tots els treballs presentats pels alumnes participants a l’activitat.

 

Dia: Dilluns 27 de maig

Hora: 10.30 hores

Lloc: Auditori Can Fabra  (c/ Segre, 24-32. 08030 Barcelona)

Col·laboradors