Llengües

Obrim el període d'inscripció als cursos 100% subvencionats CONFORCAT A MIDA

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Obrim el període d'inscripció als cursos 100% subvencionats CONFORCAT A MIDA


L'Associació Amputats Sant Jordi posa a disposició de les persones treballadores, autònomes i aturades un lot d'accions formatives 100% subvencionades

Des d'Amputats Sant Jordi posem a disposició el programa CONFORCAT A MIDA, un catàleg de 14 accions formatives dirigides a totes les persones treballadores, autònomes i aturades. Els cursos tenen una durada de 60 hores i es poden inscriure un màxim de 45 persones en cada formació.

El programa inclou els següents cursos: Aplicar tècniques de suport psicològic i social en situacions de crisi; Detectar, generar i utilitzar recursos socials i comunitaris per a la realització d'intervencions socioeducatives amb persones amb discapacitat; Sensibilització i atenció a les persones amb discapacitat; Organitzar i realitzar l'acompanyament de persones amb discapacitat en la realització d'activitats programades; Discapacitat i accessibilitat universal; Organitzar, dinamitzar i avaluar espais d'oci inclusiu i activitats en el temps lliure; Donar suport en el procés d'inserció sociolaboral de persones amb discapacitat; Desenvolupar intervencions d'atenció psicosocial dirigides a persones dependents en l'àmbit institucional; Primers auxilis. Nivell bàsic; Primers auxilis. Nivell avançat; Primers auxilis per persones amb discapacitat. Nivell bàsic; Gestionar la prevenció de riscos laborals en el lloc de treball; Planejar l'organització del treball de neteja i la gestió dels i de les professionals i; Gestionar i coordinar les operacions del magatzem.

Les accions formatives estan subvencionades pel Fons Social Europeu, Ministeri d'Educació i Formació Professional, Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, Next Generation Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

La convocatòria subvenciona accions de formació no formal vinculades a qualificacions professionals en l'àmbit del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) amb Fons Next Generation. L'enfocament i l'abast dels programes atén la formació en competències emergents, de ràpida evolució i amb prospectiva en la generació d'ocupació.

Així mateix, el programa va dirigit a totes les persones i s'emmarca en aquells sectors que, a conseqüència de la previsible evolució de les condicions econòmiques i socials, generaran llocs de treball en el futur. Entre els sectors identificats, inclou l'industrial i els subsectors afins, el de l'atenció i cura a les persones i l'hostaleria i turisme. Com a elements estratègics recollits en el Pla de Modernització i en tots els casos es preveu la importància d'una transició verda, que implica la inclusió de la perspectiva de sostenibilitat mediambiental i transició ecològica en les formacions.

La data d'inici de cada formació s'anunciarà més endavant. Pots demanar més informació a info@amputats-santjordi.org.

Col·laboradors