Llengües

Kit d'activitats saludables

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Kit d'activitats saludables

Cansat que t’excloguin les noves tecnologies?

Et sonen estranyes les paraules pàgina web, correu electrònic, xarxes socials, Instagram, Facebook, Twitter, descarregar una app, etc.?
Tornem al llapis i al paper!
Preparat? Doncs comencem!

Què és el Kit d’Activitats Saludables?

És una revista en format paper amb activitats per combatre l'estrès, mantenir la concentració, millorar l'atenció, exercitar la memòria i la vida sana i contribuir al nostre benestar emocional i físic.

Aquest kit pretén ser una eina més per combatre la solitud de les persones a casa seva i generar nous vincles amb la comunitat.

El Kit d’Activitats Saludables és una proposta de l’Associació d’Amputats Sant Jordi

Amputats Sant Jordi és una entitat sense ànim de lucre nascuda el 1992. Ofereix suport a persones amb amputació, agenèsia i altres discapacitats físiques, així com a les seves famílies, per aconseguir la plena inclusió d'aquest col·lectiu dins la nostra societat.

Les accions que duem a terme estan enfocades a promoure una nova cultura sobre les capacitats i crear un entorn respectuós on es defensin tots els drets de les persones amb amputació.


Col·laboradors