Llengües

JOVES I DISCAPACITAT, IV INFORME D'ACCESSIBILITAT CIUTAT DE SANT COLOMA DE GRAMENET

JOVES I DISCAPACITAT, IV INFORME D'ACCESSIBILITAT CIUTAT DE SANT COLOMA DE GRAMENET

 

Un any més, i van quatre, la Biblioteca de Singuerlín, de Santa Coloma de Gramenet, acollirà la presentació de l'Informe d'Accessibilitat Ciutat de Santa Coloma de Gramenet, elaborat en el marc del projecte Els joves davant la discapacitat: consciencia social i solidaritat, per CEMFIS i Amputats Sant Jordi, amb el suport de COCEMFE Barcelona.

A l’acte hi assistiran l’Il·lm. Sra. Núria Parlon, alcaldessa de la ciutat; José María Ballesteros, president de COCEMFE Barcelona, Pilar Díaz, presidenta d’Amputats Sant Jordi i Francisco Martínez, president de CEMFIS.

Enguany l'activitat ha arribat a 32 aules de 8 centres educatius i han participat 815 alumnes de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. L’informe d’aquest curs 2014-2015 posa novament de relleu l’absència de centres educatius 100% accessibles per a estudiants amb discapacitat.

A més de la presentació de l’informe a les administracions corresponents, durant l’acte també es lliuraran els premis a les millors redaccions i dibuixos escollits entre tots els treballs presentats pels alumnes participants en l’activitat.

Col·laboradors