Llengües

EL RECINTE DE FABRA I COATS S'OMPLE DE SOLIDARITAT PER DONAR SUPORT A LA MARATÓ

EL RECINTE DE FABRA I COATS S'OMPLE DE SOLIDARITAT PER DONAR SUPORT A LA MARATÓ

8.864.016€ per lluitar contra contra les malalties del cor és la xifra que ha assolit enguany La Marató de TV3, celebrada ahir diumenge.

Com ja és habitual, a més de les 15 hores d’emissió en directe al plató del programa _on es van combinar la divulgació científica, sensibilització i entreteniment amb l’objectiu de donar a conèixer un conjunt de malalties que causen la mort d’una de cada quatre persones a Catalunya i, la recaptació fons per impulsar la seva recerca-, també s’ha posat de manifest, novament, la mostres de suport, la participació activa i la resposta, fora del plató, de gran part de la societat catalana a aquesta crida.

Entre aquesta participació activa cal destacar les activitats que algunes entitats socials del districte de Sant Andreu de Barcelona van realitzar al recinte de Fabra i Coats de 10h a 14h.
Amb una assistència i participació com la de l’any passat, els infants i joves que van passar per Fabra i Coats van posar en pràctica la seva solidaritat gaudint, al mateix temps, d’un bon grapat d’activitats lúdiques, esportives i de sensibilització.

Repetint l’experiència de l’any passat i amb l’objectiu de contribuir a recaptar fons per investigar aquest tipus de malalties, Amputats de Sant Jordi, ASEM Catalunya, Amics de la Fabra i Coats, Club Esportiu Fabra i Coats, Respijocs i Federació Catalana d’Esport de Persones amb Discapacitat Física van voler sumar-se un cop més a la festa que viu tota Catalunya amb La Marató organitzant visites guiades pel recinte, activitats d’esport adaptat, un taller de teràpia respiratòria així com diversos jocs, principalment per a nens, per sensibilitzar i treballar la inclusió de les persones amb discapacitat.
El participants que volien van poder fer una donació, els diners recollits han anat destinats íntegrament a La Marató de TV3.

Totes les activitats programades per recolzar la Marató d’enguany han anat enfocades a posar en marxa una campanya de sensibilització social que pretén ampliar el coneixement que tenen els ciutadans sobre les malalties del cor des del vessant mèdic i humà, per tal de fer avançar la recerca sobre aquestes patologies.

La xifra recollida no és la definitiva, ja que tot aquell qui vulgui pot seguir fent donatius fins al proper 31 de març a través dels caixers, Internet o aplicacions per a mòbils.

Col·laboradors