Llengües

Des d’Amputats Sant Jordi felicitem a Pilar Díaz per la seva nova responsabilitat com a secretària d'Estat de Serveis Socials

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Des d’Amputats Sant Jordi felicitem a Pilar Díaz per la seva nova responsabilitat com a secretària d'Estat de Serveis Socials

Pilar Díaz López, que ha presidit Amputats Sant Jordi durant catorze anys, va ser nomenada ahir secretària d'Estat de Serveis Socials del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social. Des de la nostra associació li desitgem l'enhorabona i que en aquesta nova etapa que inicia tingui tot tipus d'encerts.

 

La nova secretària d'Estat va arribar al moviment associatiu a través de la nostra entitat en 1999, després de l'amputació d'un membre inferior. Fa dos anys va ser triada presidenta de la Federació COCEMFE Barcelona, raó per la qual va deixar la presidència d’Amputats, encara que ha mantingut el seu compromís formant part de la nostra Junta Directiva.

 

En reconeixement al seu compromís i treball amb la nostra entitat, va ser homenatjada en l'acte de celebració del nostre 25 Aniversari que va tenir lloc a l'Hospital de Sant Pau en el mes de juliol de 2017.

 

Al llarg de tots aquests anys, Pilar Díaz López ha treballat activament a favor dels drets de les persones amb discapacitat i en particular ha defensat els drets de les dones i les nenes amb discapacitat.

 

Pilar Díaz, que és treballadora social i experta en Comunicació i Lideratge Polític, ha ocupat càrrecs de responsabilitat a COCEMFE Catalunya, COCEMFE Barcelona i el COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat). També ha dirigit l'Observatori de la Discapacitat Física i Orgànica i ha format part de la Comissió de la Dona de la Fundació CERMI Dones, la Comissió d'accessibilitat del CERMI, del Plenari del Consell de la Discapacitat de Catalunya, del Plenari del Consell de la Mobilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i de la Junta Directiva de la Federació Catalana del Voluntariat Social.

 

És coautora de diverses publicacions i articles relacionats amb l'impuls a les polítiques de discapacitat, els drets de les persones amb discapacitat o l'accessibilitat universal, entre altres temes.

Col·laboradors