Llengües

ASJ posa en marxa el I Fòrum de la Diversitat Funcional

ASJ posa en marxa el I Fòrum de la Diversitat Funcional

Aquest dies estem de preparatius i amb una activitat frenètica però el motiu s'ho mereix: coincidint amb el 20è aniversari de l’associació, el proper 9 de novembre se celebrarà a Barcelona la primera edició del Fòrum de la Diversitat Funcional ASJ.

Estem treballant per tal que aquesta iniciativaes converteixi en un gran acte de solidaritat que impliqui a tota la societat. Amb aquest esdeveniment volem fer palesa la situació i donar a conèixer la tasca que desenvolupa ASJ, assolir un reconeixement públic i donar “visibilitat” a un col.lectiu -el de les persones amb diversitat funcional física- que, sovint, és invisible davant la societat. Així mateix, volem contribuir al desenvolupament d’una ciutadania responsable, activa, solidària i defensora dels drets de les persones amb disCapacitat per avançar i potenciar la cultura de les Capacitats.

Posada en marxa per Amputats Sant Jordi, aquesta iniciativa pot veure la llum gràcies al suport i ajuda de diferents institucions, tant pel que fa a l’àmbit de l’Administració: Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona, com del món associatiu i entitats sense afany de lucre com la Taula del Tercer Sector, el Consell d’Associacions de Barcelona, la Federació Catalana de Voluntariat Social, Creu Roja, l’associació Donants de Sang Barcelona, així com COCEFME Catalunya.

Col·laboradors