Llengües

Amputats Sant Jordi participa en el programa MAIS 2022

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Amputats Sant Jordi participa en el programa MAIS 2022

Amputats Sant Jordi ha engegat el Programa MAIS 2022, un programa de Mesures Actives d'Inserció per a persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania, de l’ingrés mínim vital i persones en risc o situació d’exclusió social. Aquesta iniciativa ofereix acompanyament, orientació laboral i formació per a la inserció.  El seu objectiu és incrementar el grau d’ocupabilitat i la inserció laboral de les persones participants en el programa, així com millorar el pla de desenvolupament competencial, la seva autonomia i el manteniment del lloc de treball.

La voluntat d'Amputats Sant Jordi és oferir un servei integral als nostres socis i per això a partir d’ara oferim un punt d'atenció MAIS a la nostra seu. Un dels avantatges del programa MAIS és que ofereix una atenció molt completa, amb orientació personalitzada, una millora del benestar psicosocial, adquisició de competències, l’obtenció de certificats d’aptituds professionals, pràctiques laborals i un seguiment de la inserció.  Per poder-hi accedir cal estar motivat per a treballar i estar inscrit a l’oficina de treball com a demandant d’ocupació o de millora de feina.  

El Programa MAIS d’Amputats Sant Jordi finalitzarà el 30 d’abril de 2023 i està subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball i cofinançat pel Fons Social Europeu Plus.

Si teniu interès en participar al programa o teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres al correu maisorientacio@amputats-santjordi.org

Col·laboradors