Llengües

Amputats Sant Jordi obté molt bons resultats en el Programa MAIS 2022-2023

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Amputats Sant Jordi obté molt bons resultats en el Programa MAIS 2022-2023

El passat 30 d’abril va finalitzar el Programa MAIS 2022-2023, un projecte que té com a objectiu incrementar el grau d’ocupabilitat i la inserció laboral de les persones perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC) i persones de determinats col·lectius en risc o en situació d’exclusió social.

Una vegada conclòs el Programa, que va iniciar-se l’1 de novembre de 2022, s’han posat a disposició els resultats, que han determinat que Amputats Sant Jordi ha complert de forma molt satisfactòria amb els objectius establerts.

Amputats Sant Jordi ha atès a 40 persones a través del Programa MAIS dins d’aquest període, superant el mínim de 30 que estableix el Programa.

Pel que fa a la inserció laboral, ASJ ha contribuït en 6 insercions amb contracte confirmat, un número que podria ampliar-se a 10 en cas de concretar-se les quatre possibles insercions fins a finals d’any. En cas de ser 6 insercions, representaria un 20% del total, mentre que si s’arribés a les 10 insercions, la proporció arribaria al 33,3%. Cal tenir en compte que el mínim establert pel Programa MAIS és de 3 insercions, és a dir, un 10%, xifres superades amb escreix.

Finalment, pel que fa a les pràctiques en empreses, se n’han realitzat 9 fruït de la unió d’Amputats Sant Jordi amb el Programa MAIS, sent el mínim exigible una pràctica.

El resum dels resultats del Programa MAIS 2022-2023 evidencia la bona tasca realitzada durant aquests mesos amb la voluntat d’oferir un servei integral als socis, sòcies i persones interessades.

El Programa MAIS d’Amputats Sant Jordi està subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball i cofinançat pel Fons Social Europeu Plus. Si teniu interès en participar al programa o teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del correu maisorientacio@amputats-santjordi.org

 

 

Persones ateses

Insercions

Pràctiques en empreses

Mínim del Programa

30

3 (10%)

1

Resultats d’ASJ

40

6 (20%) / 10 (33%)

9

 

Col·laboradors