Llengües

Amputats Sant Jordi i AMTU signen un conveni per fomentar l’accessibilitat en el transport públic.

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Amputats Sant Jordi i AMTU signen un conveni per fomentar l’accessibilitat en el transport públic.

Ambdues associacions signaren el 14 de novembre, a Granollers, un conveni de col·laboració, que inclou l’elaboració d’un estudi de mobilitat i transport públic entre les persones que tenen alguna amputació, discapacitat i/o mobilitat reduïda, i que també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El president de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), Jordi Xena, i la presidenta de l’associació Amputats Sant Jordi (ASJ), Marta Canas, signaren el passat 14 de novembre un conveni de col·laboració que té com a objectiu treballar per la millora de l’accessibilitat en el transport públic.

Aquest conveni també té el suport de la Diputació de Barcelona (DIBA).

Amb aquest conveni, ambdues associacions expressen la voluntat de treballar conjuntament en matèria de reducció de barreres arquitectòniques en el transport públic, i es comprometen a estudiar, afavorir i implantar millores en la utilització dels serveis de transport públic col·lectiu de viatgers arreu del territori, amb una especial incidència en el treball de millora del transport urbà, competència dels municipis catalans.

Col·laboradors