Llengües

Amputats Sant Jordi estrena l'Espai Expert

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Amputats Sant Jordi estrena l'Espai Expert

Amputats Sant Jordi estrena l'Espai Expert, un apartat al web on es publicaran articles i vídeos de diferents experts parlant de diversos temes i responent dubtes i consultes. D'altra banda, hem habilitat un espai de consulta virtual per a que els associats puguin enviar les seves preguntes als experts a través d'un formulari. Aquests dubtes es resoldran en el proper vídeoblog d'aquell tema o expert. A més, es faran dos seminaris web temàtics en directe a l'any on es tractaran assumptes que interessin els associats, que poden ser diferents d'aquells ja tractats pels experts al blog. En aquest cas els participants podran fer comentaris i resoldre dubtes en temps real. 

El blog d'experts, un espai dividit en 3 temàtiques

Per tal de cobrir tots els temes que puguin interessar i/o afectar els nostres associats hem dividit el vídeo blog d'experts en tres grans àrees:

Salut física: En aquest espai es donaran consells sobre hàbits saludables, es proposaran activitats i es donarà resposta a les consultes que els socis i sòcies han enviat prèviament. 

Salut mental: Aquest apartat està dedicat a parlar sobre com cuidar-se emocionalment, donar tècniques per sentir-se bé amb un mateix i exposar experiències i situacions habituals que viuen les persones amputades.

Drets socials: Aquesta àrea tracta temes referents a serveis i ajudes de l'administració, drets laborals, accessibilitat, etc.

Els vídeoblogs tenen una periodicitat mensual, intercalant totes les temàtiques. El seu contingut pot ser proposat per l'expert, per Amputats Sant Jordi o a partir de les consultes que enviin els associats. 

L'objectiu d'e l'Espai Expert és apropar-nos als nostres associats i posar experts en diversos àmbits a la seva disposició. A més, també està dirigit a aquelles persones amb amputació que fins ara no ens coneixien i que els interessa el nostre contingut i serveis.

Per tal d'arribar a més gent, els vídeos estaran disponibles també al canal de Youtube d'Amputats Sant Jordi. 

Col·laboradors