Llengües

Amputats Sant Jordi celebra 30 anys

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Amputats Sant Jordi celebra 30 anys

Amputats Sant Jordi celebra enguany el 30è aniversari de l’associació. Per això, aquest divendres 4 de novembre ha organitzat una gran festa de 16 a 20:30 hores al Centre de Vida Comunitària de Trinitat Vella (Via Favència, 399) per a tots els socis i amics de l’associació. En aquesta gran celebració hi haurà un show de màgia, espectacles sorpresa i altres sorpreses que es desvetllaran durant l’esdeveniment.

ASJ va néixer l’any 1992 amb l’objectiu de defensar els drets de les persones amputades, millorar les seves condicions i aconseguir la plena inclusió d’aquest col·lectiu dins la societat. Durant aquestes tres dècades, han aconseguit passar de ser un servei assistencial per a les persones associades a assolir objectius de transformació social i incidència política i, per tant, ser protagonistes directes dels avenços en matèria legislativa.

Entre les fites més destacades de l’associació es troba l’impuls en la creació del primer catàleg ortoprotètic de l’estat espanyol l’any 2008, oferta que s’ha renovat enguany. A més, l’any 2011 va rebre el Premi Voluntariat per la campanya d’àmbit internacional Per i per a la solidaritat, una iniciativa iniciada el 2005 i que estava adreçada a les persones amputades en països en vies de desenvolupament i en la que se’ls facilita material ortopèdic recollit a través de donacions.

El camí recorregut per Amputats Sant Jordi durant aquest 30 anys ha estat fonamental per a fer realitat molts dels drets pels quals lluitava en uns inicis, però encara queden moltes fites per assolir. Per això, encara el futur amb il·lusió i ganes de seguir millorant les condicions de les persones amputades.

Volem agrair la participació de Caprabo i Bonpreu en aquest 30è aniversari.

Col·laboradors