Llengües

La presidenta d'Amputats Sant Jordi, Lorena Blanco, participa a la campanya de TMB per reivindicar la prioritat dels espais reservats

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

La presidenta d'Amputats Sant Jordi, Lorena Blanco, participa a la campanya de TMB per reivindicar la prioritat dels espais reservats

La darrera campanya de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha tingut com a una de les protagonistes a la presidenta d'Amputats Sant Jordi. Lorena Blanco ha col·laborat en una campanya que porta per lema "Al bus i al metro, dona prioritat a qui ho necessita" i que pretén reivindicar la prioritat dels espais del transport públic reservats a les persones que ho necessiten.

Lorena Blanco, juntament amb altres dos testimonis (Andrés Hinarejos i Javier Rojano), presenten el seu cas real amb l'objectiu de sensibilitzar els usuaris perquè cedeixin el seient a les persones amb mobilitat reduïda, a dones embarassades, gent gran i persones que porten un nadó en braços. "Tu vols seure. Jo necessito seure. Respecta els seients reservats", amb aquesta contundent frase apareix la nostra presidenta donant el seu testimoni.

La campanya busca fomentar l’ús cívic dels seients i els espais reservats del transport públic, així com la prioritat als ascensors, alhora que vol donar visibilitat al col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda i altres discapacitats.

També s’han fet diverses actuacions per millorar la visibilitat i per fer més comprensibles les indicacions de tots els elements. Recentment s’han col·locat cartells nous en tots els ascensors de la xarxa que destaquen la prioritat absoluta d’aquests col·lectius, s’han fet millores importants en els seients i espais reservats dels nous trens i s’ha instal·lat una nova senyalització als autobusos que faci ressaltar encara més la prioritat en aquests espais.

Des d'Amputats Sant Jordi donem al nostre suport a la campanya de Transports Metropolitans de Barcelona i ens congratulem de que es compti amb la nostra presidenta. Iniciatives com aquesta van en la bona direcció per tal d'aconseguir un entorn millor per a tothom, i en especial per aquelles persones que més ho necessiten.

Col·laboradors