Llengües

INFORMACIÓ ECONÒMICA

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

CONVENIS DE COL·LABORACIÓ

Amputats Sant Jordi està federada a: 

COCEMFE 

Constituïda l’any 1980, la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica, és una organització no governamental, sense ànim de lucre que aplega més de 1.300 organitzacions dividides en Confederacions Autonòmiques, Entitats Nacionals i Federacions Provincials que al seu torn, agrupen les diferents associacions locals.

El seu objectiu és aglutinar, enfortir, formar i coordinar els esforços i activitats de les entitats que treballen a favor de les persones amb discapacitat física i orgànica per defensar els seus drets i millorar la seva qualitat de vida. COCEMFE representa el col·lectiu de persones amb discapacitat física i orgànica davant l'Administració, l'empresa privada i la societat.

Les seves àrees d'actuació s'emmarquen en l'àmbit de la integració laboral, l'eliminació de barreres i el disseny universal, l'àmbit sociosanitari, l’educació i la formació, l'especial atenció a la infància, la joventut i la dona, la participació en programes europeus i la cooperació amb el col·lectiu de la discapacitat física a Iberoamèrica.

Així mateix, COCEMFE col·labora amb altres entitats que tenen objectius comuns: és membre fundador del CERMI (Comitè Espanyol de Representants de Minusvàlids), del Reial Patronat sobre Discapacitat, del Consell Estatal de la Discapacitat, del Consell Estatal d'ONG d'Acció Social, de la plataforma d'ONG d'Acció Social, de la Confederació Estatal de Pacients d'Espanya i de la Coordinadora d'ONGD per al Desenvolupament. En l'àmbit exterior, COCEMFE participa en el Fòrum Europeu de la Discapacitat (EDF), la Internacional de Persones amb Discapacitat (DPI), la Xarxa Europea contra l'exclusió i la Pobresa (EAPN) i és membre fundador de la Xarxa Iberoamericana d'Entitats de Persones amb Discapacitat Física.

Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)

La FCVS treballa des del 1989 a tot el territori català amb quatre seus territorials i més d’una vintena de punts informatius a tot Catalunya.

Els seus objectius són promoure el voluntariat social i reconèixer la seva importància com a xarxa transformadora, agent promotor de canvis socials i protagonista de l’acció entre els més desafavorits.

Per fer-ho, la FCVS treballa en dues línies prioritàries d’acció:

  • Sensibilitzar la població al voltant del voluntariat social
  • Fomentar serveis en xarxa orientats a les entitats federades, comptant amb la seva participació i sumant sinèrgies amb totes elles

A Catalunya hi ha 287 entitats socials que pertanyen a la FCVS. Totes són entitats que promouen el voluntariat en diferents àmbits com el penitenciari, de salut, immigració, inserció laboral, gent gran, discapacitats físiques i mentals, persones sense sostre, drogodependències, lleure educatiu, etc.

COL·LABORADORS

Creiem fermament que sumar esforços sempre és positiu i contribueix a assolir objectius i resultats d’una manera més efectiva. Seguint aquest compromís i amb la voluntat de desenvolupar un treball coordinat i en xarxa que ens permeti avançar cap a una veritable cultura de les capacitats, l’entitat té signats diversos convenis de col.laboració amb l’Administració, hospitals, entitats, associacions, organitzacions i professionals de diversos àmbits.

FINANÇAMENT-SUBVENCIONS

Amputats Sant Jordi té el suport de:

Col·laboradors