Llengües

Formació

×

Missatge d'error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/vhosts/amputats-santjordi.org/httpdocs/includes/menu.inc).

Atenció sociosanitària del pacient amb amputació

L'atenció al pacient amb amputació requereix d'uns coneixements i una formació específica. Nombrosos professionals han manifestat la importància de la figura del tècnic i / o auxiliar sanitari, present durant tots els processos pels quals passa el pacient amb amputació, i la necessitat que aquest compti amb la formació i les eines específiques que el col · lectiu demana.

Conscients d'això i gràcies al treball, coneixement i experiència de professionals especialitzats en la matèria, des d'ASJ s'ha dissenyat un seminari de formació que porta per títol ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA DEL PACIENT AMB AMPUTACIÓ.

Aquest programa de formació té com a objectiu posar a l'abast del personal sociosanitari tota la formació necessària sobre les cures i cures específiques que les persones amb amputació necessiten per tal de poder ajudar-les a assolir la màxima autonomia i, alhora, prevenir el possible rebuig a la seva nova situació.

El seminari, format per sessions teòric-pràctiques, està impartit per la fisioterapeuta de l'entitat, Míriam Aguilera (núm. col.legiada 4721).

Per a més informació: fisioterapia@amputats-santjordi.org

Col·laboradors