Llengües

Presentació 25è Aniversari

Durant el transcurs del 2017 es va celebrar el 25è aniversari de la nostra entitat, posant en el centre del debat totes les qüestions que tenen relació amb les persones amb amputació, i analitzar així, què s’ha fet i per on ha de continuar la nostra tasca.

Però, més enllà de la reflexió, vam decidir que 25 anys és una data rodona que a més de la reflexió i el debat, invitava a la celebració joiosa, de manera que el nostre 25è aniversari va ser una barreta feina i festa, de reflexió i trobada, de cap i cor.

Taules rodones amb convidats poc habituals en el nostre àmbit de confort, relacionar-nos amb entitats, organismes i empreses amb les quals no ens coneixíem i assentar les bases d’un renova't projecte de futur que hi ha de complir molts anys més, va ser la principal tasca que vàrem concretar durant aquesta celebració.

Acte Central de 25è aniversari :

En l’esdeveniment, presidit pel Molt Honorable President Carles Puigdemont i l’Excel·lentíssima ministra de Sanitat Dolors Montserrat, va tenir lloc al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona. Durant l’acte, a més de fer un agraïment públic a totes aquelles persones que han col·laborat amb Amputats Sant Jordi durant aquests anys, també es va presentar la Federación Española de Asociaciones de Personas con Amputación y/o Agenésia.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va explicar que el govern està treballant en la redacció d’una llei per la Igualtat de tracte i la no-discriminació.

La ministra Dolors Montserrat, durant el seu parlament, va anunciar que “ampliarem amb més serveis, productes i millors prestacions”, i va remarcar “el paper d’entitats com Amputats Sant Jordi en la construcció d’una societat diversa i solidària”.

Puigdemont va ressaltar que el Govern està proposant tirar endavant el projecte de Llei per a la Igualtat de tracte i la no-discriminació, “amb l’aspiració que sigui pionera”, i va remarcar la voluntat de continuar treballant també perquè “quan pensem en la innovació i la tecnologia, aquesta arribi a tothom, i quan diem tothom és tothom”.

Col·laboradors